Alexandra Stan, scoasă din sărite după ce a fost întrebată de ce apare mai mult dezbrăcată ”Mă dezbrac cum se dezbracă toată lumea!”

0

Alexandra Stan, scoasă din sărite după ce a fost întrebată de ce apare mai mult dezbrăcată.

Artista (32 de ani) a lansat zilele trecute a lansat un nou album pe coperta căruia a apărut goală-pușcă. Eveniment la care a venit costumată nu departe de ilustrația albumului, într-o ținută ce a stârnit multe controverse, un body sclipicios. Duincolo de reușita petrecere pe care solista a dat-o într-un club luxos din Capitală, a fost un moment când Alexandra Stan și-a ieșit din pepeni. A răbufnit după ce fost întrebată de ce simte nevoia să se promoveaze tot mai dezbrăcată.

”Am avut curajul și puterea de a mă arăta așa în fața oamenilor, dar dincolo de această aparență stă un talent și o muncă de 12 ani, cu o echipă numeroasă. Îmi doresc să nu mai conteze imaginea și felul în care te prezinți fizic oamenilor, cât contează toată munca depusă. Uită-te câți oameni au fost aici în seara asta!”, a erupt solista care, în pandemie, a fost la un pas să semneze un contract cu o platformă online pentru adulți, cunoscută la nivel global.

Eurovision 2022, în direct! Vezi Live Stream Online prima semifinală

Alexandra Stan, scoasă din sărite după ce a fost întrebată de ce apare mai mult dezbrăcată

Lipsită de inhibiții și complexe de orice fel, cântăreața care, în urmă cu zece ani era cunoscută la nivel global, a purtat discuții cu reprezentanții celebrei platforme britanice și a fost aproape de a semna o înțelegere contractuală. Lipsită de inhibiții, Alexandra Stan a fost recomandată și de succesul unui filmuleț ce a ajuns pe unul dintre cele mai mari site-uri de factură xxx din lume, în care s-a filmat goală și se mișcă lasciv.

”Am vorbit chiar cu OnlyFans din UK, am avut niște meeting-uri cu ei și aproape am semnat deal şi aproape mi-am făcut cont! Însă nu eram însă decisă sută la sută. Aveam şi un nume pentru asta, într-un studio de videochat eu să fiu în pat şi titlul să fie «In bed with Alexandra Stan»”, a recunoscut artista.

Stand Up Revolution va avea premiera luna acesta! Este prima emisiune de stand-up din România