Fosta vedetă a naționalei de fotbal, Alexandru Bourceanu a devenit patron de sport pub. ”Mi-am dorit un wine bar”

 Cel ce a fost căpitan al FCSB, Alexandru Bourceanu și-a deschis un cochet restaurant pe Calea Floreasca, loc unde și-a expus tricourile sub care a jucat dar și ale unora dintre cei mai buni jucători de fotbal din Europa, cu care a dat piept  în cariera sa.

În vârstă de 36 de ani, Bourceanu este zi de zi implicat în munca la restaurant, alături Adina,de soția sa, deși spune că greul cade pe ea. De când a pus ghetele în cui, fostul internațional (26 de selecții pentru prima reprezentativă) s-a apucat de studiat fotbalul, este cursant la Școala de antrenori și se pregătește și în specializarea de preparator fizic sportiv. Activitate ce nu-i este străină și în care a investit înainte de pandemie. Este vorba de o clinică de recuperare sportivă pe care a vândut-o după ce a înregistrat pierderi de circa 300.000 de euro, conform spuselor sale.

Fosta vedetă a naționalei de fotbal, Alexandru Bourceanu a devenit patron de sport pub

George Buhnici a venit la Antena 1 după ce a demisionat de la Pro TV

Fosta vedetă a naționalei de fotbal, Alexandru Bourceanu a devenit patron de sport pub

”Mi-am dorit un wine bar sau un restaurant. Am încercat să atingem o nișă puțin exploatată, să facem un loc unde să poți urmări evenimente sportive, dar să și poți mânca bine și bea un pahar de vin sau o bere la un nivel decent. E mai complicat în genul acesta de afaceri, mai ales că nu e un domeniu care să îmi placă pe de-a-ntregul. E nevoie de calități pe care eu nu le am. Îmi doresc să performez în fotbal, dar business-ul nu este pentru mine. Nu sunt un bun administrator” , este de părere Alex Bourceanu.

Milionar la 23 de ani, Sebastian Dobrincu este noul ”leuț” de la Imperiul Leilor

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed