Alexandru Rafila, candidat la alegerile prezidențiale din 2024? ”M-au pus alții”

Alexandru Rafila a vorbit despre presupusele zvonuri conform cărora ar urma să candideze la alegerile prezidențiale. Ce spune ministrul Sănătății?

Alexandru Rafila spune că şi-a luat gândul de la alegerile prezidenţiale, deşi în urmă cu câteva luni ocupa primele locuri în sondajele de opinie la capitolul încredere în personalităţi politice.

El spune că în sondaje nici măcar nu s-a pus el, ci alții, iar mai apoi tot eu l-au și scos. În ceea ce privește funcția de președinte al României, partidul din care face parte va lua decizia finală.

„Mai demult mi-am luat gândul. Erau sondaje în care nu m-am pus eu, m-au pus alţii. Aşa cum m-au pus, m-au şi scos. Nu e niciun fel de problemă, eu sunt mult mai relaxat de când nu mai apar în astfel de sondaje.

Mircea Geoană, propunerea PSD?

Nu face parte din preocupările mele, dar eu sunt un om loial partidului în care activez. Decizia pe care o va lua partidul este cea pe care o voi susţine şi eu”, a declarat Rafila la un post TV.

Întrebat dacă Mircea Geoană va fi candidatul PSD la prezidenţiale din 2024, ministrul Sănătății a răspuns că nu este exclus așa ceva.

„Am văzut şi eu declaraţii publice ale liderilor partidului, n-au exclus niciodată acest lucru, ca PSD să sprijine un candidat independent. Domnul Geoană nu este membru al PSD. Nu mai este. A fost preşedintele partidului, e cu totul altceva”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri