AcasăMoney&PeopleAlexia Eram, goală pușcă pe Instagram /FOTO! Fiica Andreei Esca face o...

Alexia Eram, goală pușcă pe Instagram /FOTO! Fiica Andreei Esca face o avere de pe urma postărilor sale

Ca influencer de succes, Alexia Eram a găsit calea potrivită să rămână în centrul atenției.

Recunoscătoare sprijinului oferit de celebra sa mamă, acum majora fiică a Andreei Esca își croiește o carieră de content creator pe Instagram și alte rețele și specialist în consultanță de imagine. Îmbrăcată cât mai lejer, uneori spre deloc, așa cum o descoperim în ultimul său pictorial din vacanță, Alexia Eram (22 ani) știe să punctele momentele importante din viața sa, asta spre deliciul urmăritorilor săi al căror număr-peste 724.000- o ajută să rămână una din cele mai populare românce frumoase.

Alexia Eram, goală pe Instagram! Mama sa este foarte mândră de ceea ce face

Despre cariera fiicei sale în online, unde Alexia Eram își desfășoară senzualitatea, chiar Andreea Esca se declară mândră. La vârsta sa, tânăra populară în rândul tinerilor pe rețelele de socializare câștigă extrem de bine prin propriile puteri și se descurcă de minune.

”Alexia este pasionată de ceea ce face ea acum, care este acest nou job al vremurilor de azi, care include fashion, beauty. A și făcut în Anglia o facultate de arte care era specializată pe PR și industria fashion, deci continuă să dea informații în acest domeniu. Este un om extrem de muncitor, ceea ce-mi place foarte mult la ea, chiar prea muncitor pentru vârsta ei” spune celebra mama a Alexiei Eram pentru Pro Tv.

De trei ani, propria firmă- Margot Production, care are ca obiect  activități de consultanță în domeniul relațiilor publice și comunicării – îi aduce venituri admirabile din contracte și colaborări cu branduri cunoscute. În 2021 firma a raportat un profit de 180.000 de euro.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.