Alin Oprea, declarații incredibile de ziua iubitei sale, chiar înainte să divorțeze. ”Mi-ai salvat viața când alții m-au îmbolnăvit”

0
53
Alin Oprea, declarații incredibile de ziua iubitei sale, chiar înainte să divorțeze. ”Mi-ai salvat viața când alții m-au îmbolnăvit”

”Tu ești “medicul” care mi-a salvat viața când alții m-au îmbolnăvit, “avocatul” care m-a apărat când alții m-au nedreptățit, “scutul” care m-a protejat când alții au vrut să-mi străpungă inima, “stâlpul” care m-a susținut când alții au vrut să mă îngenuncheze și “soarele” care a adus lumină în viața mea când am fost abandonat în întuneric. Acesta este motivul pentru care tu ești singurul om de care am nevoie astăzi, mâine și până la sfârșitul timpului. Mulțumesc pentru iubirea de dincolo de vremuri, pentru atingerea magică, pentru tandrețea angelică și pentru infinitul pe care mi l-ai dăruit”, sunt cuvintele artistului pentru cea care i-a luat locul Larisei Oprea, cu care Alin (49 ani) a conviețuit 22 de ani.

 

Vă mai amintiţi de Candy? Așa arată acum ”acadelele” din clasamentele muzicale ale anilor 2000

Cei doi trăiesc o poveste de iubire adolescentină dacă judecăm după declarațiile pe care și le fac unul altuia. ”Fără tine exist, dar nu trăiesc, pentru că tu eşti culoarea din viaţa mea, cea mai frumoasă şi puternic colorată. Şi da! Eşti culoarea vieţii mele. Aş putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viaţă. Tu eşti curcubeul inimii mele!”, i-a transmis Medana lui Alin Oprea de ziua acestuia.”Eşti soarele vieţii mele. Aş putea să creionez zâmbete, însă fără tine ele nu ar fi decât conturate cu un creion pe o foaie de hârtie. Zâmbetul tău este zâmbetul meu plin de bucurie! Aş putea scrie numele tău pe albastrul cerului, însă fără tine alături ar fi acoperit de nori mulţi şi negri, pentru că numele tău e adânc înfipt în sufletul şi în inima mea”, și-a complimentat Medana alesul care se află în plin proces de divorț, unul cu mult scandal, departe de a se finaliza. Divorţul lor (și-a acuzat soția de infidelitate), se va disputa pe masa judecătorilor, iar prima înfăţişare a procesului va avea loc abia pe 15 februarie.

Bianca Drăgușanu își face ordine în viață. Ce se întâmplă cu viața amoroasă a blondinei