AcasăMoney&PeopleAlin Oprea și-a recuperat lucrurile cu ajutorul poliției ”Soția m-a dat afară...

Alin Oprea și-a recuperat lucrurile cu ajutorul poliției ”Soția m-a dat afară din casa mea, luată din banii mei”

Aseară, solistul, care s-a mutat la hotel, a fost nevoit să se reîntoarcă acasă pentru că nu a apucat să-și strângă toate lucrurile. Însă a avut parte de o surpriză de proporții. Soacra și cumnatul său nu l-au lăsat să între în casa sa pentru a-și recupera bunurile. Solistul trupei Talisman s-a văzut nevoit să sune la 112. La fața locului s-au deplasat trei echipaje ale poliției.

Asta înseamnă viol de domiciliu? Cum adică nu am voie în casa mea, cum să ies din casa mea? Nu mi se permite să-mi iau lucrurile din casă, de către soacră-mea și cumnată-miu. Mă agresează femeia asta. E a doua oară când vin și sun la 112, dar ei schimbă yala mereu. Eu vreau să-mi iau bunurile că am nevoie urgent de ele la studio și atât. Asta este strigător la cer, ca familia să te dea afară din casa ta, luată din banii tăi, că doar eu munceam în familia noastră”, a povestit solistul care a avut o căsnicie cu Larisa care a durat 23 ani.

Artistul a mai scos la iveală faptul că, cea mai mare dezamăgire a sa a fost momentul în care Larisa a depozitat înregistrările formației Talisman într-un sac de gunoi. ”M-a dezamăgit faptul că toate medaliile formației Talisman le-a pus într-un sac de gunoi și i-a spus avocatului să-mi iau jegurile alea de acolo că nu mai folosesc la nimic”, a mai precizat Alin Oprea.

Aseară, la emisiunea lui Dan Capatos (”Xtra Night Show”), Alin Oprea a mai scos la iveală faptul că Larisa Oprea, soția sa, l-a amenințat că ”întoarce” copiii împotriva sa dacă mai popularizează amănunte din disputa lor. Alin Oprea (care divorțează după ce și-a acuzat soția de infidelitate), și  Larisa au împreună doi copii.

Larisa Oprea și-a dorit să mai îmbrace o dată rochia de mireasă și în Chicago

Ultimele Articole