x


  • EUR
    4.8736
    USD
    4.1619
string(14) "moneyamppeople"

Alina Pușcău de la ”Ferma”, despre cât de mult a iubit-o Vin Diesel: ”Mai târziu a zis că am fost iubirea vieţii lui”

Alina Pușcău, frumoasa româncă ce a sucit mințile multor actori celebri precum Vin Diesel, a ajuns de la Hollywood, direct la țară, în reality-ul ”Ferma” care a revenit în grila Pro TV de marți.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 10.09.2020, 11:28

Ispititoarea brunetă (38 ani), care face totuși parte din ”tabăra orășenilor”, mai ales că locuiește de 20 ani în Los Angeles, SUA, a avut o relație lungă cu faimosul Vin Diesel, actor râvnit de mii de femei frumoase și celebre de pe întreg mapamondul.

”L-am cunoscut pe Vin Diesel la Paris, prin prieteni. Îmi spuneau: uite, băiatului acela de la masă îi place de tine. Ştii cine e? E din Fast & Furious…Nu, nu ştiu şi nu mă interesează. Tot întreba de mine. Îl uram, nu-l suportam. Ţin minte că a luat numărul meu, eram la shopping în Paris şi văd că mi-a scris cineva şi am înţeles că m-a urmărit. Mai târziu a zis că am fost iubirea vieţii lui”, este de părere fostul model român, care dezvăluie că relația nu a funcționat din pricina faptului că Vin Diesel  și-ar fi dorit să-și întemeieze o familie, iar ea nu se simțea pregătită la acel moment (avea 23 ani) pentru un astfel de legământ și cu atât mai puțin să devină mamă.

”El voia să aibă familie, copii, eu aveam 23 de ani, eram prea mică şi nu mă gândeam să mă căsătoresc şi să fac copii, chiar dacă era vorba de Vin Diesel. Mi-a spus de la început că vrea copii”, a mai povestit Alina Pușcău, care a mai traversat o relație de cinci ani cu regizorul Brett Ratner, producătorul popularului serial de televiziune ”Prison Break”.

 ”Pentru mine, provocarea ”Ferma” înseamnă «back to basics», reîntregirea cu natura și reaprecierea lucrurilor simple. Întotdeauna revin cu mare plăcere în România. Vin să o văd pe mama și să mă întâlnesc cu prietenii apropiați. Este locul unde am copilărit. Aici îmi încarc bateriile cu o energie pozitivă. Pentru mine România este acasă”, declară Pușcău, fost model pentur Victoria’s Secret și Pepe Jeans.

Vin Diesel este căsătorit cu Paloma Jimenez, iar cei doi au impreuna 3 copii: Pauline, Vincent și Hania.