Alina Vidican a plecat de la propria-i nuntă cu un Lamborgini de 400.000 dolari /FOTO

În urmă cu ceva ore, Alina Vidican, fostă Borcea, a plecat în extaz, de la propria-i nuntă. A făcut-o la volanul unul Lamborgini de circa 400.000 dolari, primit cadou de la iubitul său, pilotul Claude Senhoreti.

Alina Vidican și Claude (46 ani) și-au făcut publică relația abia anul acesta după ce au apărut împreună la un eveniment Ferrari. ”Un cadou pentru ea”, s-a lăudat ginerele pe pagina sa de socializare cu super Lamborghini-ul alb din care lezne se observa Alina Vidican îmbrăcată în rochie de mireasă.

Jocurile Paralimpice: Ministrul Eduard Novak a câștigat medalia de argint

Alina Vidican a plecat de la nuntă cu un Lamborgini de 400.000 dolari! ”Un cadou pentru ea”, s-a lăudat mirele

La cinci ani de la divorțul de Cristi Borcea, căruia i-a dăruit doi copii, Alina Vidican și-a  găsit din nou marea iubire, americanul de origine braziliană Claude Senhoreti. Pe cei doi i-a legat și pasiunea pentru bolizi auto de curse, românca devenind vicepreședintele companiei Miami Exotic Auto Racing Corp. Firmă pe care a înființat-o cu cel ce i-a devenit soț și care oferă spre închiriere, pe circuit, modele supersport precum Ferrari ori Lamborghini. Cei ce testează o astfel de mașină pe circuit sunt asistați și de un pilot profesionist.

Vidican a devenit doamna Borcea în 2011. Împreună au doi copii, un băiețel pe nume Alexandru și o fetiță, Gloria. În 2016, cei doi au divorțat, iar la scurt timp ea a plecat în Florida unde s-a ocupat în continuare de restaurantul moștenit de la fostul său soț.

Actorul din ”Isus din Nazaret”, Robert Powell vine la Festivalul George Enescu. Cel mai important eveniment muzical românesc începe MÂINE

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed