Allen Coliban anunţă că a semnat contractul de lucrări pentru cel mai mare garaj pentru autobuze electrice – 157 de locuri, 30.000 de metri pătraţi / Investiţie de peste 130 de milioane de lei

”Braşov: Cel mai mare garaj pentru autobuze electrice. 157 de locuri. 30.000 de metri pătraţi. Am semnat contractul de lucrări la noul garaj RAT pentru autobuze electrice. Pe lângă înverzirea flotei, e important să avem spaţii corespunzătoare unde să putem gara autobuzele noastre electrice”, a scris, luni, pe Facebook, primarul din Braşov.

Allen Coliban precizează că această infrastructură va asigura protejarea autobuzelor din parcul RATBv, inclusiv în timpul anotimpului rece.

”Fiecare loc de parcare va fi avea o staţie de încărcare. O parte din energia necesară o vom produce cu ajutorul panourilor fotovoltaice. Este unul dintre cele mai importante elemente ale sistemului de transport”, a mai transmis primarul.

Potrivit acestuia, garajul va permite unui număr de peste 150 de autobuze electrice, să parcheze, să fie încărcate şi întreţinute, astfel încât vor putea funcţiona la cei mai înalţi parametri.

Lucrările vor fi realizate de asocierea dintre Eren Cons SRL, lider de asociere, şi IMSAT Cuadripol SA, asociat, cu terţii susţinători: BOG ART SRL, Logosol SRL şi Cuadripol SA.

Termenul de realizare este de 12 luni, iar valoarea totală a lucrărilor este de peste 132 de milioane de lei.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri