AcasăMoney&PeopleNuntă mare în NATO! Ana, fiica lui Mircea Geoană se mărită! A...

Nuntă mare în NATO! Ana, fiica lui Mircea Geoană se mărită! A spus marele da /FOTO

Ana, fiica lui Mircea Geoană, adjuctul secretarului general al NATO, se mărită. Frumoasa a spus ”Da”, și dorește să-și oficializeze relația pe care o are de cinci ani cu iubitul său american.

Fiica fostului președinte al Senatului României și fostului Ambasador al României în Statele Unite ale Americii, Ana Maria a acceptat cererea în căsătorie a iubitului său, veste pe care tânăra (26 de ani) a împărtășit-o și prietenilor săi, în mediul online.

Vă mai aduceți aminte de știristul Andrei Zaharescu? Duce o nouă viață în Africa de Sud

Anamaria, fiica lui Mircea Geoană se mărită! A spus marele DA

Ana Geoană a postat cererea în căsătorie, dar și cu inelul cu diamante primit de la viitorul soț. Fiica lui Mircea Geoană a  absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității Pennsylvania, Statele Unite. Frumoasa româncă ce locuiește în Los Angeles, a cochetat și cu modelingul, colaborând cu agenții de fotomodele.

Când vorbesc cu fiica mea la telefon sau pe Facetime, uit de orice grijă. Din păcate, deocamdată nu are de gând să se întoarcă în România, își dorește să rămână să lucreze acolo. Acolo însemnând numai Los Angeles, cu toate că a studiat pe Coasta de Est, dar e foarte atrasă de California”, spunea mândru Mircea Geoană. Mircea și Mihaela Geoană, adjuct al secretarului general al NATO, mai au un băiat, Alexandru Geoană, care, de asemenea,  a studiat în Statele Unite ale Americii.

Curajosul Petre Daea a degustat greieri de casă, hrana viitorului. S-a întâmplat în direct! VIDEO

Ultimele Articole