Anastasia Soare s-a aniversat în Beverly Hills la 66 de ani! Ce cadou i-a făcut Sharon Stone celei mai bogate românce FOTO

0

Miliardara americană de origine română Anastasia Soare și-a făcut ziua de naștere în Beverly Hills. Cea care s-a făcut cunoscută drept ”regina sprâncenelor” și care și-a clădit un imperiu comercial peste ocean, a fost înconjurată de vedete la aniversarea a 66 de ani.

Cea care s-a ocupat de imaginea unor mari personalități politice și artistice precum  Michelle Obama, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Jennifer Lopez, Oprah Winfrey ori Kim Kardashian, a avut-o ca invitată și pe celebra actriță Sharon Stone, care i-a dăruit un cadou de suflet, foarte personal.

Este vorba de un tablou pictat chiar de vedeta din ”Basic Instinct”. Cadou făcut public chiar de Claudia Norvina Soare, cea care a moștenit afacerile mamei sale, saloanele și linia de cosmetic și o avere de peste jumătate de miliard de dolari americani.

Ce cadou i-a făcut Sharon Stone Anastasiei Soare, cea mai bogată româncă

”Una dintre cele mai importante calități este prietenia. Și se poate vedea acest lucru după cât de fericiți au fost invitații. Ne-am simțit grozav”, a scris Claudia Soare pe contul ei de Instagram.

Anastasia Soare, cea care se bucură de o reputație extraordinară în industria frumuseții, se află în fruntea clasamentelor celor mai bogate femei din România și, mult mai mai important, în clasamentul special Forbes USA dedicat femeilor care și-au clădit afacerea prin propriile forțe -”Forbes America’s Richest Self-Made”. În topul amintit, pe 2022, Anastasia Soare ocupa poziția 38 cu o avere estimată la 660 milioane de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.