Anca Dragu revine asupra afirmației că Guvernul Năstase a fost cel mai performant

0
3

Președintele Senatului susține că nu s-a referit la performanța în sens economic sau politic, ci la lungimea mandatului, atunci când a afirmat că Guvernul Năstase a fost cel mai performant.

Dragu susține acum că acel guvern a fost unul fără integritate

„Declarația mea nu s-a referit la performanța în sens economic sau politic, așa cum se interpretează în spațiul public, ci la lungimea mandatului, și făceam o pledoarie pentru stabilitatea miniștrilor la conducerea ministerelor pentru măcar 4 ani. De altfel, așa începea pledoaria mea și este mai mult decât clar la ce <performanță> m-am referit: <În momentul în care se schimbă miniştrii, ministerele devin destul de greoaie şi reactive. Ai nevoie de această continuitate. Să amintim că cel mai performant guvern este….>. Nu aveam cum să mă refer la performanța politică în interesul cetățenilor, pentru că eu consider – și s-a dovedit în justiție – că acel guvern a fost unul fără integritate, cu oameni care au plătit deja pentru corupție, care a acționat cu aroganță, motiv pentru care șeful acelui guvern a pierdut alegerile”, a scris Anca Dragu, pe Facebook.

Citește și: Proiect USR PLUS: Interzisă hrănirea câinilor, a pisicilor și a porumbeilor pe stradă

Anca Dragu a declarat, duminică, la Prima TV, că România are nevoie de un program coerent de guvernare pe patru ani, dând exemplul guvernului condus de Adrian Năstase.

Dragu: „Să amintim că cel mai performant guvern este guvernul condus de Năstase”

„Noi suntem aici să construim. Noi vrem să aplicăm programul de guvernare în care credem, pe care l-am construit. România are nevoie de un program coerent de guvernare pe patru ani. Întotdeauna am insistat, personal, pentru evitarea fragmentărilor la guvernare, fie că vorbim de un minister sau de un guvern întreg. În momentul în care se schimbă miniștrii, ministerele devin destul de greoaie și reactive. Ai nevoie de această continuitate. Să amintim că cel mai performant guvern este și cel care ne-a dus către aderarea la Uniunea Europeană a fost guvernul de la începutul anilor 2000, guvernul condus de Năstase”, a declarat Anca Dragu.

Citește și: PROIECT: Scade vârsta de pensionare pentru anumite persoane chiar și cu 15 ani