AcasăActualitateAnchetă de amploare în Poliție! Un polițist a dezvăluit că datele sale...

Anchetă de amploare în Poliție! Un polițist a dezvăluit că datele sale personale au fost date unui om influent

Ministerul Afacerilor Interne a cerut Inspectoratului General al Poliției Române să facă urgent verificări la Inspectoratul de Poliție Județean Bihor, după ce un polițist spune că este intimidat în stil mafiot de către șefi, pentru că ar fi supărat un om de afaceri influent din județ.

Totul a pornit de la un incident petrecut în data de 22 februarie 2022. În parcarea din fața blocului, soția polițistului i-ar fi cerut unei femei să-și mute puțin mașina, pentru ca cei doi să poată parca, dar respectiva ar fi început să-i înjure pe polițist și pe soția lui.

Femeia căreia i-a cerut să-și mute mașina era Narcisa Dronca, soția omului de afaceri Marius Dronca, cu afaceri în domeniul transportului de marfă. Femeia a acuzat că ea a fost scuipată de polițist și s-a dus să-i facă plângere ofițerului la Poliția Oradea. Soțul ei a reușit să afle în doar câteva minute numele și numărul de telefon al polițistului, pe care l-ar fi sunat și l-ar fi amenințat.

Datele personale ar fi fost dezvăluite chiar de colegii lui, după ce ar fi accesat ilegal baza de date a Ministerului Afacerilor Interne, potrivit unei anchete Recorder.

Soția omului de afaceri a depus o plângere împotriva polițistului Paul Filimon, iar polițistul, la rândul său, a depus o plângere împotriva omului de afaceri Marius Dronca pentru amenințare, dar și o plângere pentru accesare neautorizată de date personale.

Inspectorul șef al IPJ Bihor l-a chemat pe polițist în birou și i-a sugerat să se împace cu omul de afaceri. De asemenea, a fost sunat de diverși polițiști care se ocupau de anchetă ca să îi spună același lucru, se se împace cu afaceristul. El nu a acceptat, iar de atunci a început teroarea din partea șefilor săi.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.