AcasăMoney&PeopleAnda Adam se căsătorește cu un bancher! Yosif Eudor Mohici s-a născut...

Anda Adam se căsătorește cu un bancher! Yosif Eudor Mohici s-a născut în Franța, locuiește în Elveția și lucrează în Private Banking

Anda Adam trăiește de ceva vreme o relație cu Yosif Eudor Mohici, un francez de orgine română care are multe afaceri aici.

Născut la Paris, unde a locuit până la 18 ani, școlit la Cambridge (Marea Britanie), după facultate acesta s-a stabilit în Geneva, Elveția unde a absolvit și un MBA (Master of Business Administration) și lucrează în domeniul bancar privat. Yosif, ai cărui părinți s-au stabilit la Arad și Anda Adam au gânduri de căsătorie și copii, și-și doresc gemeni.

„Nimeni nu știe cum evoluează lucrurile, dar asta o să fie ultima. Am inelul pe deget! Ne-am cunoscut la munte, am crezut că voia o poză, a venit să se bage în seamă, nu știa cine sunt. El era tot cu fetița, uite , fetița mea e aici, o duc la fetița ta?

Anda Adam se căsătorește cu un bancher. Își deschid un club în Cluj

Mi-a devenit întipărit în minte chipul lui, imediat ce a plecat de lângă mine am zis, wow, ai văzut ce ochi avea tipul ăsta? Întâmplarea a făcut ca el să fie la recepție a doua zi când eu am coborât, l-a recunoscut fetița mea. Mi-a lăsat numărul la recepție, el e francez și e romantic. Nu l-am sunat niciodată, au trecut patru luni și el m-a căutat pe Instagram. Până la urmă am văzut mesajul, din atâtea. Era și ziua lui de naștere”, a povestit Anda Adam (42 de ani) care își dorește ca nunta sa să aibă loc la Paris. El este născut la Paris. Are o fetiță cu fosta soție, care e din Cluj. Acum mă chinui să învăț franceză și o să lansez și un album în franceză”, i-a spus Anda Adam lui Cătălin Măruță.

Yosif Eudor Mohici are de gând să-și deschidă un club în Cluj.

Dumitru Prunariu împlinește astăzi 70 de ani! Ce băutură interzisă a dus în cosmos primul și singurul român ce a ajuns în spațiu

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.