Anda Adam, sexy-șefa de șantier din Tunari! Cu pieptul înainte în construcțiile de case

Anda Adam este vedeta șantierelor din nordul Bucureștiului. Își face intrarea în construcțiile imobiliare.

Între două apariții, la emisiuni ori spectacole, vedeta se ocupă de construcții de case duplex la Tunari. Experiența căpătată pe șantierul propriei vile o folosește acum pe terenurile alăturate casei sale. Dacă pentru alții un șantier este o povară, solistei a început să-i placă și a continuat să dezvolte la indigo același proiect de locuință.

Victor Yila s-a apucat de cântat folclor! ”Sunt invitat aproape în fiecare weekend la nunţi, botezuri româneşti”

Anda Adam, sexy-șefa de șantier din Tunari: ”Sunt călare cu ei pe acoperiș”

Din nou divorțată, la 41 de ani Anda Adam își crește singură fetița, plătește și ratele la apartamentul pe care l-a cumpărat în perioada relației cu Victor Slav, are grijă de bunul mers al afacerii sale cu costume de baie și petrecere timp și cu muncitorii de pe șantier.

Așa arată casele construite de Anda Adam în Tunari

”Din YouTube faci 300, 500 de euro. Eu am piese la care am investit 10.000 de euro. Am avut oportunitea să-mi încep o afacere înainte să intrăm în pandemie. Sunt dezvoltator, fac case în zona Pipera-Tunari”, confirmă artista care nu se ferește de muncă și a mărturisit că lucrează cot la cot cu muncitorii fiind foarte implicată în treaba de pe șantier. ”Sunt călare cu ei pe acoperiș. Deci mor cu ei în dinți, nu mă interesează. N-am rău de înălțime, mă sui, îmi pun casca în cap, sunt până la genunchi de noroi dacă este nevoie”, se dă mare Anda Adam ale cărei case, pe site urile ageniilor imobiliare, pleacă de la 115.000 euro.

Cine este britanica Emma Răducanu, puștoaica-minune din lumea tenisului ajunsă în optimile US Open

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed