Andra Măruță despre banii oferiți la spectacole: ”Dacă aș fi primit bacșiș aș fi fost milionară în euro”

De peste 15 ani, Andra Măruță (36 de ani) este una dintre cele mai populare soliste de la noi. Artistă care a petrecut mai mult de jumătate din anii săi pe scene, în săli de repetiții ori pe platorile emisiunilor de televiziune, nu ascunde faptul că, după așa carieră, are o situație financiară bună. Însă recunoaște că, dacă ar fi făcut compromisuri și ar fi acceptat bacșiș, ar fi avut o avere colosală.

”Dacă aș fi primit bacșiș aș fi fost milionară în euro”, spune soția la fel de popularului Cătălin Măruță.

”Dacă aș fi acceptat banii care mi-au fost oferit pentru dedicații, la petreceri, aș fi fost milionară în euro doar din asta. Nu pot să fac asta, nu pot primi bani degeaba, însă nici nu sunt împotriva  obiceiurilor din branșă pentru servicii muzicale personale”, mărturisește Andra, artistă a cărei imagine și muncă este oricum recompensată și cu zeci de mii de euro lunar.

Andra Măruță despre banii oferiți la spectacole: ”Pur și simplu nu pot să nu mă gândesc la zecile de jurii care mi-au acordat în activitatea mea premii și credit pentru o carieră”

”Pur și simplu nu pot să nu mă gândesc la zecile de jurii de profesioniști care mi-au acordat în activitatea mea premii și credit pentru o carieră”,  ne spune artista despre situațiile în care i s-a oferit tenacuri de banctone pentru dedicații.

Andra Măruță despre banii oferiți la spectacole: ”Oamenii înțeleg că nu-i cu supărare, n-am vrut să jignesc pe cei care au încercat să ofere, însă am refuzat mereu banii de la oameni emoționați de cântece. Alți bani în afara onorariului și cheltuielor concertistice nu sunt obișnuită să primesc”, vorbește despre principiile sale profesionale admirabile Andra Măruță, unul dintre artistii foarte selectivi și cu evenimentele private.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed