AcasăMoney&PeopleAndreea Bălan, proces pentru o pagubă de 90.000 de euro. Cum a...

Andreea Bălan, proces pentru o pagubă de 90.000 de euro. Cum a cumpărat un apartament inexistent

Copilul teribil al scenei muzicale din anii ’90, toată agoniseala Andreei Bălan, 90.000 de euro, bani pentru care și-a sacrificat adolescența, s-au dus pe apa sâmbetei. Solista a cumpărat un apartament într-un bloc neterminat nici astăzi, după 15 ani.

Vedeta (38 de ani) se luptă în instanță ca păgubită în cu un  dezvoltator imobiliar ce a terminat doar un sfert din Ansamblul Planorama din Doamna Ghica. Cazul este numit de presă dret cea mai mare țeapă imobiliară de după Revoluție. Ca și Elisabeta Lipă (președinta Federației Române de Canotaj), aflată în aceeași stuație, Andreea Bălan a plătit în avans, în plin boom imobiliar, 90.000 de euro pentru un viitor apartament cu două camere într-unul din blocurile respective. Structură niciodată finalizată, în curs de degradare.

Andreea Bălan, proces pentru o pagubă de 90.000 de euro

571 de persoane au investit în proiectul respectiv, nu mai puțin de 20 de milioane de euro ajungând la un investitor israelian care a băgat firma în in insolvență și a dispărut cu banii după ce a terminat doar unul din cele patru blocuri de locuințe.

Mai norocoasă a fost colega sa din fostul du André, Andreea Antonescu care a deținut două apartamente în același complex, în singurul bloc finalizat, dar pe care le-a vândut. Astăzi, locatarii blocului respectiv locuiesc într-un decor apocaliptic, înconjurați de un șantier încremenit de 15 ani. ”Timp de un an și jumătate am dat vreo 90.000 euro. Din trei ediţii «Dansez pentru tine», cea din Mexic și celelalte două din România, plus o campanie electorală. Toţi banii i-am dat acolo”, spune Andreea Bălan care s-a ales și cu probleme cu ANAF-ul după acestă țeapă. Efectiv nu a mai avut bani pentru plata timbrului pentru procesul colectiv.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.