Andreea Berecleanu a primit o grea lovitură în instanță! Opt ani de procese pe avere după divorț

La opt ani de la divorț, Andreea Berecleanu și Andreea Zaharescu încă se luptă în instanță pe averea pe care au strâns-o în timpul căsătoriei. În ultimii ani, cei doi și-au dat întâlnire mai mult la tribunal.

Procesul de partaj al celor doi soți este departe de a se încheia iar ultima  decizie a magistraților nu o ajută prea mult pe actuala vedetă Prima TV. Dacă anul trecut Andreea Berecleanu a câștigat în fața fostului soț, care a cerut ca fosta soție să răspundă patrimonial pentru insolvența companiei care le-a aparținut, cerere respinsă de instanță, la ultima înfățișare, judecătorii au decis ca știrista trebuie să-i plătească fostului soț circa 60.000 lei, bani pe care i-a investit în firma pe care au avut-o. Mai precis 63.837 lei.Decizia nu este definitivă.

Milionar la 23 de ani, Sebastian Dobrincu este noul ”leuț” de la Imperiul Leilor

Andreea Berecleanu a primit o grea lovitură în instanță! Opt ani de procese pe avere după divorț

”Admite excepţia prescripţiei dreptului material la acţiune, invocată de pârâtul-reclamant. Respinge capătul de cerere constând în obligarea pârâtului-reclamant la plata către reclamanta-pârâtă a sumei de 63.837,59 lei, ca prescris. Respinge excepţia inadmisibilităţii invocată de pârâtul-reclamant, ca neîntemeiată.Cu cale de atac odată cu fondul. Stabileşte termen de judecată pentru data de 28.02.2022, ora 10.30, cu citarea părţilor. Pronunţată, azi, 10.12.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată în decizia instanței.

După ce au divorțat, Andreea Berecleanu și actualul diplomat Andrei Zaharescu, și-au refăcut vieție. Zaharescu, fost purtător de cuvânt al Guvernului în perioada USL, actualmente consul general în Africa de Sud, este căsătorit cu o avocată, iar Andreea Berecleanu s-a căsătorit cu faimosul esteticician Constantin Stan în urmă cu cinci ani. Fostele vedete de televiziune au împreună doi copii ce au rămas în grija mamei după divorț.

Miss Univers 2021 vine anul acesta din India. 80 de concurente au concurat în Israel, în ciuda restricțiilor de călătorie

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed