Andreea Esca, primele declarații despre starea sa de sănătate. ”Nu e o rușine. Orice om are o limită”

Cea mai longevivă prezentatoare de știri din România a dispărut de la pupitrul știrilor de mai bine de o săptămână, dispariție ce a lăsat o serie de speculații, fiind bănuită că s-a îmbolnăvit de noul coronavirus.

Esca (47 ani), a decis să lămurească oficial starea sa de sănătate, și să dea răspunsuri la întrebările pe care toată lumea și le-a pus în ultimele zile, într-un interviu acordat lui Cosmin Stan. ”Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om. Nu e niciun mister, nu e niciun secret. Sunt un om extrem de extrovertit, știe toată lumea. Doar că nu mi se părea normal ca eu să dau declarații într-un moment în care eram foarte panicată”, i-a declarant colegului său Andreea Esca.

Ai fost sau nu ai fost bolnavă de COVID-19?” este una dintre întrebările pe care i le-a pus Cosmin Stan Andreei Esca. Răspunsurile și întrebările ce au planat în acestă perioadă cu privire la starea sa de sănătate vor fi urmărite astăzi.

 ”Un interviu în care vom descoperi, cu surprindere, că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe. O veți vedea pe Andreea Esca așa cum n-ați mai văzut-o și veți descoperi omul de dincolo de ecran dispus ca de această dată să fie știrea, nu să prezinte știrea, și să ofere tuturor răspunsuri”, spune Cosmin Stan despre interviul pe care telespectatorii îl pot urmări în această seară, integral, la Știrile Pro TV.

În urmă cu ceva vreme, mai multe vedete au participat la petrecerea de deschidere a unui nou resort turistic, în stațiunea Olimp. Pe imaginiile apărute pe rețelele de socializare, s-a observat lesne că, la eveniment, au participat mai mult de 50 de persoane. Majoritatea nu purtau măști, mănuși și nu au respectat distanțarea, iar petrecerea a avut loc într-un spațiu acoperit. Andreea Esca s-a numărat printre vedetele care au participat la eveniment alături de artiști și influenceri. De asemenea, la petrecere a fost invitată și o echipă a postului de televiziune sus menționat. Câteva zile mai tâziu, pe 10 iunie, televiziunea a confirmat ca mai multi angajati au fost confirmati cu COVID-19.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed