Andreea Marin și-a deschis afacerea mult visată cu credit de la bancă

Rămasă ”Zâna surprizelor” în aceepțiunea socială, Andreea Marin nu a reușit să facă minuni la capitolul finanțelor. Cunoscuta vedetă și-a deschis o nouă afacere cu credit bancar.

Cu multe proiecte în derulare (desfășoară mai multe campanii în online), vedeta a reușit să deschisă propriul studio de producție video cu un credit luat de la o bancă comercială.

Este vorba de Creative Hub Voice& Visibility, propriul său studio de filmare, complet utilat, parte indispensabilă muncii sale. Cu banii luați de la bancă a transformat o vilă închiriată într-o mica televiziune, căci a investit în decoruri, dar și în spații pentru filmare, pentru machiaj și coafură. După 25 de ani de televiziune, Andreea Marin (47 de ani) este mândră foc de investiția sa, studio pe care l-a inaugurat recent odată cu lansarea cării sale ”Nu există nu se poate”

Brigitte și Florin Pastramă și-au deschis o afacere cu jucării

Andreea Marin și-a deschis afacerea mult visată cu credit de la bancă ”Este noul meu loc de muncă și este o mare șansă”

”Este noul meu loc de muncă și este o mare șansă – parcă Dumnezeu a vrut să se întâmple așa, în clădirea vecină casei în care locuiesc. Așa că am hotărât să regândesc totul, în anumite aspecte ca pe un proiect comun, nu ca pe două zone separate. De pildă, spațiul exterior s-a dublat, a devenit Grădina cu Miresme, am botezat-o astfel, este un spațiu ca un colț de rai, spun oaspeții noștri, cu zone verzi și altele multicolore. Natura e o bucurie aici, iar totul e proiectat astfel încât să poată găzdui evenimente speciale, corporate sau private”, povestește încântată Andreea Marin despre rodul investiției sale.
”Împreună cu echipa și cu partenerii mei facem tot ce ține de imagine, PR, comunicare, organizăm cursuri practice sau de dezvoltare personală, transmisiuni live, filmări, fotografii profesionale, persoanele care sunt fotografiate sau filmate sunt aranjate de un make up artist, avem grijă și de hair-styling și de tot ce conturează imaginea unui om în fața camerei”, adaugă vedeta despre afacerea sa visată de o viață.

Alexandra Stan va pleca în primul turneu în Statele Unite

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed