x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(14) "moneyamppeople"

Andrei Ștefănescu, la un nou divorț. S-a despărțit dar continuă să locuiască împreună cu fosta nevastă!

La șapte ani de la divorțul de Sylvia Sîrbu, Andrei Ștefănescu mai punctează încă unul.Prezentatorul de televiziune și solistul trupei Alb& Negru s-a despărțit de soția sa, Antonia.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 23.11.2020, 16:08

Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Ayan.Solistul a finalizat despărțirea la notar, pe care amiabilă.  ”Dupa 7 ani de relatie, o poveste frumoasa de dragoste si o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. În luna septembrie am finalizat divortul la notar pe cale amiabila si am cazut de acord asupra tuturor deciziilor care il privesc pe Ayan si nu numai.
Antonia si Ayan locuiesc în continuare în casa noastră, îi vizitez aproape zilnic si ne petrecem timpul împreuna. Puiul este bine si fericit si ne asiguram zi de zi ca aceasta schimbare să nu îl afecteze. Am ales să facem aceasta tranziție departe de ochii și părerile celor din jurul nostru, pentru binele si linistea atât a noastră, cât si a lui Ayan.

De pe scena Operei Române în oborul porcilor! Tenorul Vlad Miriță are o mică fermă zootehnică

Știm că această decizie va uimi pe toata lumea care ne îndrăgeste si care ne-a fost alături de-a lungul anilor, însă amândoi suntem bine și ne întelegem foarte frumos în ciuda despărțirii noastre, lucrurile merg la fel ca până acum.
Chiar daca nu vom mai parcurge viitorul mână de mână, o vom face umar lânga umar pentru binele si fericirea lui Ayan. Tocmai de aceea, să nu vă mire ca vom petrece mult timp împreună și că vom avea diferite activitați împreună cu Ayan, familiile noastre si prietenii noștri. În vietile noastre se așterne linistea, de aceea va rugăm să respectați discreția cu care am parcurs lunile acestea”, își dorește Andrei Stefanescu.

Andrei Ștefănescu, de la trupa Alb-Negru, a fost căsătorit cu solista Sylvia, însă mariajul celor doi nu a rezistat probei timpului, astfel că în anul 2012 cei doi au ajuns la divorț. Unul ce s-a lăsat cu mult scandal, Andrei acuzând-o pe fosta sa soție de infidelitate.

Secretul Elenei Băsescu. Ce a ascuns până acum fiica fostului președinte