Andy Fletcher a murit! Membrul fondator al Depeche Mode avea doar 60 de ani

0

Membrul fondator al formației Depeche Mode, Andy Fletcher a murit. Avea 60 de ani.

Reprezentanții trupei britanice au confirmat cumplita veste în mediul online. “Suntem șocați și cuprinși de o tristețe copleșitoare în legătură cu moartea prematură a prietenului nostru drag, membru al familiei și coleg de trupă Andy ‘Fletch’ Fletcher. Fletch avea o adevărată inimă de aur și era întotdeauna acolo când aveai nevoie de sprijin, de o conversație animată, de un râs bun sau de o halbă rece. Inima noastră este alături de familia sa și vă rugăm să îi păstrați în gândurile voastre și să le respectați intimitatea în aceste momente dificile.”

Miliardarul Elon Musk a fost dat în judecată de acţionari ai Twitter, pentru că a dezvăluit târziu participaţia la companie

Andy Flatcher a murit! Membru fondator al Depeche Mode avea doar 60 de ani

Andy Fletcher s-a născut în Nottingham. Primul său grup a fost Composition Of Sound, alături de muzicienii de legendă Martin Gore (cu are a continuat munca în Depeche Mode)  și Vince Clarke, cel care a părăsit echipa în 1981 pentru a forma Erasure. Ultterior, odată cu venirea în echipă a lui David Gahan, formația s-a redenumit Depeche Mode. Trupa a cărui membru fondator și compozitor a fost a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume și a influențat generații de artiști consacrați astăzi.

Sony vrea să producă mai multe jocuri mobile şi să transforme cât mai multe dintre acestea în filme şi seriale