Anunț pentru utilizatorii Internet Explorer

Utilizatorii browser-elor Firefox, Chrome, Opera sau Safari sunt obişnuiţi să primească versiuni noi la intervale regulate de timp, iar aceste actualizări periodice le permit dezvoltatorilor să repare problemele software şi să ţină pasul cu dezvoltarea noilor standarde Web.

 

Spre deosebire de Mozilla, Google, Opera sau Apple, Microsoft nu se bucură de o clientelă care foloseşte aproape întotdeauna cea mai recentă versiune a browser-ului Internet Explorer, iar acest bagaj software depăşit este o problemă care necesită o rezolvare.

 

Într-un comunicat oficial publicat ieri, Microsoft a anunţat că va renunţa să mai ofere suport software pentru versiunile 8, 9 şi 10 ale browser-ului său Internet Explorer începând cu data de 12 ianuarie 2016.

 

După această dată, versiunea 11 a browser-ului Internet Explorer va fi singura care va fi actualizată, iar utilizatorii vor trebui fie să facă o actualizare a sistemului de operare şi a browser-ului, fie să folosească în continuare un produs pentru care nu vor mai apărea corecţii software menite să astupe eventualele breşe de securitate.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed