Anunțul zilei vine de la ”Matei Balș”: „Suntem pe drumul cel bun!”

La mai bine de o săptămână de la relaxarea restricţiilor în România apar veştile bune. Grupul de Comunicare Strategică a raportat zilnic tot ai puţine cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, dar şi un număr mai redus de decese provocate de COVID-19. Specialiştii sunt optimişti şi spun că cei mai mulţi oameni au respectat măsurile de protecţie recomandate de autorităţi.

 

Dr. Adrian Marinescu de la Institutul Național „Matei Balș” spune că suntem pe drumul cel bun în lupta împotriva coronavirusului.

 

Forum ARIR. Perspective câștigătoare: Cum reconstruim economia

 

„Avem date concrete, e o curbă descendentă în mod clar. Lucrurile nu s-au schimbat nici după partea cu relaxarea, asta înseamnă că cei mai mulți oameni au respectat măsurile. Eu cred că lucrurile vor merge pe această curbă descendentă”, a spus medicul, duminică, la Antena 3.

 

Medicul recomandă respectarea măsurilor de protecție pentru evitarea infectării cu noul coronavirus: ″În primul rând trebuie să păstrăm distanța de 2 metri între noi și ceilalți din jur, foarte des trebuie să ne spălăm pe mâini, substanțele dezinfectate sunt și ele utile”.

 

Forum ARIR. Perspective câștigătoare: Cum reconstruim economia

 

Numărul total al morților a urcat la 1.179 în România, după raportarea a încă trei decese, în cursul dimineții de duminică. Este vorba despre persoane cu vârste cuprinse între 45 și 81 de ani, transmite Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed