x


 • EUR
  4.6540
  USD
  4.1197
 • 1° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  8 km/h
  Umiditate

  98%
  Presiune

  34203 hPa
string(4) "auto"

Anvelopele de iarnă Anvelomag,  ideale pentru sezonul friguros

Indiferent de tipul de autoturism pe care îl conduce o persoană, aceasta ar trebui să pună întotdeauna pe primul loc siguranţa sa şi a celorlalţi pasageri. În mod deosebit pe perioada iernii, este foarte important ca maşina să fie echipată corespunzător şi să fie dotată cu un set de anvelope de iarnă de calitate.

Author: Ionut Lupescu | Sursa: Money.ro | Publicat: 05.12.2016, 13:33 | Actualizat: 05.12.2016, 13:33

Unul dintre cei mai mari distribuitori de anvelope, cunoscut în mod special în mediul online este ANVELOMAG TOP AUTO. Această companie s-a făcut remarcată prin produsele de calitate pe care le distribuie, precum şi prin rezistenţa şi eficienţa de care au dat acestea dovată ori de câte ori au fost întrebuinţate. Articolele si produsele pe care le pune compania la dispoziţie sunt promovate în cadrul site-ului www.anvelomag.ro, pentru ca toţi cei care doresc să asigure protecţia completă a maşinii, implicit a persoanelor care o folosesc, să aibă posibilitatea de a achiziţiona marfă de calitate.

 

Avantajele utilizării anvelopelor de pe anvelomag.ro

 

Unul dintre cele mai mari avantaje de care au parte cei care utilizează anvelope de la acest furnizor îl reprezintă faptul că acestea contribuie deosebit de mult la îmbunătăţirea manevrabilităţii maşinii. În acelaşi timp, acestea ajută şi la eficientizarea procesului de frânare într-un timp util, astfel încât orice eventual accident să poată fi evitat cu succes. Atunci când anvelopele utilizate nu asigură şi acest aspect, şansele ca o distanţă de numai câţiva metri să îi coste pe proprietari integritatea autoturismului pe care îl conduc, dar şi ca sănătatea pasagerilor să fie pusă în pericol, sunt destul de mari.

 

Experţii companiei Anvelomag Top Auto recomandă alegerea atentă a acestor articole auto, mai ales că acestea sunt unicile elemente de legătură între maşină şi carosabil. De aceea, un set de anvelope de calitate pot să facă cu adevărat diferenţa dintre o deplasare sigură şi un eveniment rutier cu urmări neplăcute.

 

Anvelopele reprezintă elementele de care depind o serie de atribute ale autoturismelor. Toate manevrele efectuate la volan depind de tipul de anvelope utilizat:

 

– Puterea maşinii: este vorba despre tracţiunea de la nivelul roţii. Pentru a avea parte de beneficiile pe care le oferă un motor puternic, este necesară utilizarea unor anvelope cu aderenţă crescută. În cazul în care situaţia stă diferit, există posibilitatea ca automobilul să derapeze şi acest lucru să ducă la o uzură a pneului nejustificată.

 

– Confortul şi siguranţa – fiecare maşină are specificaţiile producătorului de care trebuie să se ţină cont. Fiecare set de anvelope trebuie să fie proiectat în aşa fel încât să suporte o sarcină foarte bine determinată, dar şi o distanţă de frânare minimă şi o viteză maximă de rulare. În ceea ce priveşte siguranţa, aceasta este influenţată de anvelopă şi de rigiditatea acesteia, dar şi de înălţimea talonului specific. Specialiştii anvelomag.ro recomandă utilizarea unei dimensiuni cât mai potrivite, tocmai pentru a oferi un grad cât mai ridicat de confort.

 

– Viteza de rulare – fiecare set de anvelope conţine indicele de viteză, acesta fiind ştanţat pe talon, iar siguranța este garantată numai în cazul în care este respectată viteza maximă. De dorit este ca tipul anvelope utilizat să fie cât mai potrivit, pentru ca maşina să poată fi folosită la capacitatea maximă.

 

Având în vedere toate aceste caracteristici, societatea Anvelomag Top Auto le iese în întâmpinare tuturor celor interesaţi cu seturi de anvelope de calitate superioară, care garantează siguranţa deplină. Mai multe informaţii cu privire la acestea şi la preţurile la care se pot achiziţiona pot fi descoperite în cadrul site-ului anvelomag.ro.