AcasăEconomieApple lucrează la mai multe dispozitive de smarthome

Apple lucrează la mai multe dispozitive de smarthome

Apple nu a renunţat la ideea de a vinde difuzoare inteligente, chiar dacă HomePod a fost unul dintre marile eşecuri recente ale companiei, produs pe care încetat să-l mai producă anul trecut fără a anunţa un înlocuitor.

În fapt, compania americană lucrează nu la unul, ci la două difuzoare inteligente, conform surselor citate de Bloomberg. Unul dintre acestea va arăta şi va avea aceleaşi caracteristici pe partea de sunet ca difuzorul HomePod.

Al doilea va fi un fel de HomePod Mini – va fi mai mic şi, probabil, va oferi un set mai restrâns de funcţii pentru a fi vândut mai ieftin.

Pe lângă cele două difuzoare, Apple ar mai avea în lucru şi două ecrane inteligente. Unul dintre acestea combină funcţiile unui iPad cu cele ale unui difuzor şi va fi promovat cu un accesoriu pentru bucătărie, ce va putea fi folosit pentru a consulta reţete şi a cere sfatul Siri sau pentru a asculta muzică.

Al doilea ecran este considerat de companie un accesoriu pentru sufragerie. Acesta aduce la un loc funcţiile unui difuzor inteligent, ale unei camere video şi ale lui Apple TV, oferind funcţii de entertainment şi comunicare.

Ecranele inteligente ar urma să fie lansate spre finele anului viitor sau cel târziu la începutul lui 2024. Fiind, însă, proiecte aflate în fazele incipiente de dezvoltare, există întotdeauna şi posibilitate ca Apple să renunţe la dezvoltarea unuia dintre aceste produse, dacă apar anumite probleme.

Ultimele Articole