AcasăMoney&PeopleAșa arăta PSD-istul Andrei Plumb în perioada când cocheta cu muzica! Ghici...

Așa arăta PSD-istul Andrei Plumb în perioada când cocheta cu muzica! Ghici ce vedetă de televiziune îi era alături /FOTO EXCLUSIV

Astăzi, PSD-ist de marcă, odinioară vedetă aspirantă a muzicii anilor 2000. Este vorba de Andrei, fiul eurodeputatei Rovana Plumb, la rândul său politician, vicepreședintele organizației Dâmbovița a respectivului partid.

Înainte să ajungă în fruntea organizației județeane, funcție în care, spre dezaprobarea multora, chiar și a celor din interiorul partidului, tot mama sa (psd-ista fostă ministru al mediului și fondurilor europene) o conduce, pe când avea 20 de ani,  Andrei (38 ani) și-a încercat norocul în muzică. Și-a dorit să ajungă în galeria vedetelor muzicii de dans în acea perioadă care mustea de formații noi apărute.

Așa arăta PSD-istul Andrei Plumb în perioada când concheta cu muzica

Așa arăta PSD-istul Andrei Plumb în perioada când cocheta cu muzica dance! Se întâmpla la începutul anilor 2000.

S-a întâmplat în ”era” Atomic TV, primul canal muzical românesc. Înainte să fie uns director la compania de cosmetice care a moștenit-o tot de la mama sa, Andrei și  Ani (cea care i-a devenit ulterior soție, nimeni alta decât fosta vedetă a știrilor sportive Antena 1) au încercat să se promoveze muzical sub titulatura de @Mix (A-MIX, Andrei și Ani-n.r.). Însă, în afara de difuzări intense ale unui videoclip la postului sus amintit, proiectul muzical nu a avut mare succes. Proiectul s-a dovedit un moft al tinereții.

La aproape 20 de ani de atunci cei doi mai fac echipă doar acasă. Andrei, vicepreședinte al organizației PSD Dâmbovița și Ani s-au căsătorit în 2008 și au împreună doi copii.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.