AUR i-a pus gând rău președintelui Iohannis. Vor să scape de el

Simion susține că președintele Klaus Iohannis nu este deloc agreat de popor, mărturie în acest sens fiind procentajul pe care PNL l-a obținut la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

 

Demisie de răsunet în partidul lui Traian Băsescu

 

Acestea este deranjat de intenția lui Klaus Iohannis de a-și numi propriul guvern, în condițiile în care a obținut un rezultat sub PSD la alegeri.

 

Ce scor a obținut finul lui Klaus Iohannis la alegerile parlamentare. A fost complet dezamăgit

 

„Mă uit către PSD și nu înțeleg de ce nu inițiază suspendarea președintelui. Dacă nu inițiază PSD-ul, o vom iniția noi. Un președinte trebuie să fie un mediator, nu trebuie să fie un competitor electoral. Dacă am fi fost prima sau a doua forță politică în România, cu siguranță am fi cerut suspendarea acestui președinte care nu este iubit de poporul român, după cum s-a văzut la vot. Poporul român i-a acordat președintelui Iohannis 25 la sută”, a declarat liderul AUR, George Simion, la un post de televiziune.

 

Și Marcel Ciolacu a anunțat ieri că dacă nu ar fi fost pandemia ar fi în calcul suspendarea lui Klaus Iohannis. PSD va trece, însă, la fapte în cazul în care social-democrații nu vor ajunge la guvernare.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed