AUR pune la punct PSD. Au făcut sesizare disciplinară împotriva pesedistului care l-a înjurat pe George Simion

Liderul deputaţilor AUR, Alin Coleşa, a făcut, marţi, o sesizare disciplinară, către Biroul Permanent, la adresa preşedintelui interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis.

„În fapt, Alfred Simonis este deputat PSD, îndeplinind cu caracter interimar calitatea de preşedinte al Camerei Deputaţilor, calitate în care a condus pe data de 27 noiembrie şedinţa de plen, fiind asistat de deputatul PSD Alexandra Presură şi deputatul AUR Ringo Dămureanu ca secretari de şedinţă.

De la prezidiul Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis a avut un schimb de replici cu George Simion, deputat şi preşedinte AUR, prin care l-a apostrofat pe acesta din urmă, acuzându-l că este violator şi adresându-i injurii de neconceput pentru acest nivel de reprezentare”, se arată în sesizarea lui Alin Coleşa.

Acesta adaugă că prin această „conduită inadmisibilă” apreciază că Alfred Simonis „a afectat grav calitatea actului de conducere a Legislativului ca organ reprezentativ suprem al poporului român” şi a încălcat Codul de Conduită reglementat prin Regulamentul Camerei Deputaţilor.

Sesizarea a fost trimisă de Biroul Permanent spre analiză Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor.

Pe 27 noiembrie, între Simonis şi Simion a avut loc acest ”dialog”:

„- Băga-mi-aş p.. în mă-ta! Îţi sparg dinţii! Ascultă bine aici! Ţine minte!”, a spus deputatul PSD Alfred Simonis.

„- Serios? Ia să vedem! Băi, lichea pitică!”, a replicat liderul AUR George Simion.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri