x


  • EUR
    4.7564
    USD
    4.2005
string(4) "auto"

Automobilele DIESEL vor avea viaţă lungă. Anunțul făcut de NEMŢI

Preşedinte al BMW Group Europa Centrală şi de Est, Christoph von Tschirschnitz a declarat că marca pe care o reprezintă continuă să creadă în motoarele diesel, în ciuda declinului vânzărilor acestora.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 10.07.2018, 9:46

Sosit în România alături de Jean-Philippe Parain, vicepreşedinte al BMW Group responsabil cu vânzările de pe întreg continentul european, Christoph von Tschirschnitz a explicat într-o discuție cu un grup restrâns de jurnaliști români că piețele mici, precum România, „sunt foarte importante pentru că asigură creșterea”.

 

În plus, oficialul german a declarat că politica întregului grup este aceea de a trata la fel clienții din orice zonă a globului.

 

„Să nu uităm că avem clienți care călătoresc. Și văd exact cum vindem și ce servicii oferim în celelalte țări, solicitând ulterior un tratament echitabil. E normal să fie așa. În plus, trebuie să avem o rețea puternică și în zona post-vânzare, nu doar pentru clienții români, ci și pentru cei care tranzitează țara și au nevoie de reparații. Noi ne tratăm la fel clienții din întreaga lume”, a declarat preşedinte al BMW Group Europa Centrală şi de Est.

 

mai multe, pe capital.ro