Bătaie generală între COPII pe terenul de hochei /VIDEO! S-a întâmplat în România. Incredibil, niciunul nu are mai mult de 15 ani

0

Bătaie generală între copii pe terenul de hochei! S-a întâmplat chiar în România, pe Patinuarul din Brașov, la finalul unui meci din Campionatul Național de hochei sub 15 ani.

Cazul alarmant și fără precedent în sportul românesc, va fi anchetat într-o comisie de disciplină, conform videpreședintelui Federației Române de Hochei.

Alimentați de bucuria manifestată a câștigării meciului, jucătorii brașoveni legitimați la clubul Corona au fost atacați de-a dreptul de  micii hocheiști de la Cârța,  Harghita. Pentru un minut s-au împărțit pumni și picioare pe gheață sub ochii multor părinți veniți să-și încurajeze copiii. Chiar arbitrul meciului a fost lovit și s-a prăbușit pe gheața.

Disputa sportivă din campionatul de hochei a devenit și un conflic etnic, amintim recentul meci dintre Corona și ACSH Gheorgheni, unul plin de acte violente ce nu definesc acest sport. Conflict alimentat și din tribune, prin pancarte și lozinci jignitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.