Benny Adegbuyi înaintea disputei carierei sale cu Badr Hari, vedeta mondială a kickboxing-ului. ”Între un million euro și titlul mondial, aș alege trofeul”

Aflat în fața celei mai importante lupte din carieră, de va reuși să treacă de puternicul Hari, Benny va ajunge să se bată pentru titlul Glory 76. Mult așteptata gală ar fi trebuit să se dispute pe 20 iunie, la Rotterdam, dar a fost amânată din cauza pandemiei de COVID-19.

Întrebat ce ar alege între mult râvnitul titlu mondial ori un million de euro, Benny Adegbuyi a dat un răspuns neașteptat. ”Nu aș vrea să fiu ipocrit, 1 milion de euro sunt foarte mulți bani. Foarte mulți oameni se opresc din carieră când pun mâna pe suma asta. Cred că hype-ul meciului și dorința mea de a câștiga acum, să îl bat pe Badr Hari, și apoi învingându-l pe Rico și să ajung campion este mai mare decât banii. Cred că aș alege victoriile. Bani se mai fac, aș lăsa un legacy, aș intra în istoria kickboxingului cu aceste meciuri”, a spus luptătorul român cel mai bine cotat în aceste momente.

Actorul George Burcea a contactat COVID-19

Dacă trece de Hari în disputa ce se va avea loc fără spectatori (fapt pe luptătorul român îl  consideră un atuu dat fiind popularitatea mare de care se bucură  luptătorul cu origini marocane în Olanda), Benny va fi nevoit să se bată cu bunul său prieten Rico Verhoeven, partenerul său de antrenamente. Rico l-a învins de 2 ori pe Badr Hari, ultima întâlnire, cea de la sfârșitul anului trecut, fiind event-ul cu cele mai mari încasări din acest sport, în Europa.

Întrebat de reporterii de la as.ro dacă a vorbit vreodată cu Badr Hari, clujeanul Benny (35 ani) a confirmat că se cunosc dar din priviri. ”O singură dată l-am văzut luptând în Zagreb, în finala K-1, apoi în arenă la al doilea meci dintre el si Rico. Ne-am salutat, m-a recunoscut, mi-a spus că și eu sunt un luptător bun, ii povestea fetiței lui. A fost totul fair play, nu am schimbat multe vorbe”

Benny Adegbuyi susținut și antrenat de deținătorul titlului mondial Glory, Rico Verhoeven

Metallica, aplaudată din nou, de întreaga țară! Superstarurile au donat drepturile celebrei piese ”The Unforgiven” pentru ”NoiFacemUnSpital”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed