x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(4) "news"

Black Friday 2020. Oferte speciale pentru acasa și la birou de la Geekmall.ro

Geek Black Friday 2020 a început și vă așteaptă cu reduceri consistente.

Autor: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 16.11.2020, 9:37

Acum, în plin Black Friday 20, Geekmall are oferte atât pentru acasă, cât și pentru la birou. Atenție, ofertele sunt valabile doar până pe 22 noiembrie. Iată câteva exemple:

 

Aspirator vertical fără fir Jimmy JV85 Pro

Aspiratorul este ideal pentru casele cu copii și animale de companie, fiind cel mai puternic aspirator vertical fără fir de pe piață. Produsul beneficiază de tehnologie ciclon, de ultima oră, și un motor puternic, de 550W.

 

Telefon mobil Oppo Reno 3 Pro

Smartphone-ul Oppo Reno 3 Pro 5G are design dublu curbat, cameră Quad 5x, zoom optic hibrid, da și funcții profesionale de înregistrare video.

 

Căști Tronsmart Apollo Bold

10 ore de muzică cu o singură încărcare. Căștile wireless Tronsmart Apollo Bold duc experienta audio la un alt nivel, prin tehnologia hibridă de anulare a zomotului TWS+. Produsul este echipat cu cel mai bun chip Qualcomm® QCC5124, care asigură o transmisie rapidă și neîntreruptă a semnalului, sunet excelent, fără întârzieri.

 

Aspirator robot 360 S9

Pentru o curățenie personalizată, aspiratorul robot 360 S9 este alegerea excelentă. Acoperă până la 300 m² într-o singură sesiune, are o putere de aspirare de 2200Pa și o baterie de 5200mAh. Aspiratorul are optiunea de a salva simultan mai multe hărți pentru camere sau etaje și este ideal pentru strângerea părului animalelor de companie.

 

Purificatoare și filtre aer

În această perioadă în care grija față de familie este pe primul loc, descoperă gama de purificatoare și filtre inteligente comercializate de Geekmall.ro. Un aer mai curat, fără praf, polen, spori de mucegai, acarieni, bacterii și virusuri.

Portofoliul de produse se îmbogățește periodic cu produse de sezon dar si sisteme smart home, senzori, purificatoare de aer, roboți de aspirare, trotinete si biciclete electrice, becuri si plafoniere inteligente, imprimante 3D si multe altele.

Geekmall  este noul online concept store tip Smart home, cu oferte speciale pentru acasa și la birou.

Deschis în luna iulie a acestui an, Geekmall.ro a adus pe piața românească oferte ale unor branduri recunoscute pentru inovație și cercetare: Xiaomi, Oppo, Jimmy, Tronsmart, Kugoo, 360 Smart Life, Aqara și altele. Deși este pe piață de doar patru luni, Geekmall.ro țintește sus: a intrat direct în competiție cu retaileri online mari și cu tradiție.

Principalele avantaje ale portalului sunt:

  • – produsele comercializate sunt în stoc, în depozitul local
  • – se asigură livrare rapidă, garanție și service
  • – oferte speciale, promoții, produse de calitate

În fiecare săptămână, pe Geekmall găsești: oferte speciale, promoții și lansări de produse noi, produse de ultimă generație, best-sellere în Statele Unite ale Americii, Europa si Asia.

Vă așteptăm la Geekmall.ro!