Magnatul Bobby Păunescu ”și-a tras” o nouă iubită celebră! De acestă dată, o cunoscută CÂNTĂREAȚĂ!

0

Bobby Păunescu ”și-a tras” o nouă iubită celebră! Moștenitorul unui vast imperiu financiar de sute de milioane de  euro, ale cărui baze au fost puse de tatăl său, George Constantin Păunescu,  regizorul ”i-a suflat” feblețea lui Dan Bittman.

Este vorba de timișoreanca Andreea Ilie, mezzosoprană la Opera Națională București. Cei doi sunt împreună de aproximativ șase luni și abia acum au hotărât să se afișeze împreună. Fosta muză a lui Bittman, alături de care a cântat de multe ori, vine dintr-o relație eșuată cu Norris Mărgeanu, fostul iubit al Corinei Dănilă iar Bobby Păunescu a divorțat în urmă cu trei ani de fotomodelul internațional Alice Peneacă, imaginea brandului Guess.

Florin Călinescu a pus lacătul pe restaurantul său din Herăstrău. 500.000 euro a băgat actorul în localul-teatru ruinat de pandemie

Magnatul Bobby Păunescu ”și-a tras” o nouă iubită celebră! Cântă la Opera Națională București

În vârstă de 46 de ani, Bobby continuă să cucerească femei superbe. Printre iubitele sale s-au numărat actrița Monica Bârlădeanu, cu care a avut o relație ce a durat 11 ani, și fotomodelul Alyssa Arce.

Cunoscutul regizor și om de afaceri, fiul afaceristului George Constantin Păunescu, Bobby Păunescu locuiește și în Lugano, Elveția, unde are o vilă superbă. În urmă cu aproape 10 ani, familia sa avea o avere estimată la aproximativ 500-550 milioane de euro și ocupa locul 11 în Top 300 Capital.

 

Cristian Tânțăreanu construiește complexul PANDEMIA, un salon de evenimente dedicat petrecerilor private