AcasăEconomieMedia/ComunicareBOMBĂ în televiziune! Florin Călinescu a semnat cu PRIMA TV

BOMBĂ în televiziune! Florin Călinescu a semnat cu PRIMA TV

Florin Călinescu nu renunță de tot la televiziune. Recent, omul de televiziune a semnat un contract cu postul Prima TV. Acesta a anunțat la mijlocul lunii iulie faptul că încetează contractul între el și postul Pro TV.

Florin Călinescu a semnat cu postul de televiziune Prima TV. La jumătatea lunii iulie, acesta anunța faptul că încetează colaborarea cu postul Pro TV.

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la Românii au talent. Detalii, mai încolo”, a fost mesajul actorului, la momentul respectiv.

Paginademedia.ro a anunțat faptul că omul de televiziune Florin Călinescu a semnat cu un alt post de televiziune. În urmă cu ceva timp, acesta mărturisea ca a devenit „consultant pentru mai multe televiziuni”, însă fără să mărturisească pentru ce posturi TV.

Florin Călinescu, colaborare de peste 20 de ani cu Pro TV
Florin Călinescu este unul dintre oamenii care au scris primele pagini din istoria postului PRO TV. În 1995, a debutat la PRO TV ca prezentator al emisiunii matinale, apoi a fost la cârma mai multor emisiuni – „Chestiunea Zilei”, „Te uiţi şi câştigi”. În 2015 actorul a revenit la PRO TV ca jurat al emisiunii „Românii au talent”.

”Fiecare parte spune ceea ce consideră că trebuie să spună. Eu am negociat doar acum cinci ani și nu este vorba despre o negociere fianciară niciodată. Banii, pentru mine, din meseria asta au fost o consecință atunci când Adrian Sârbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni. Am zis că e tralala și cu asta basta.

Mi-a zis să vin dimineața la 07:00, că îmi pune un microfon în față și o lumină și mi-a zis să fac ceea ce știu eu cel mai bine, adică să vorbesc. Părea o aventură atunci, cred că ține de orice se face la un moment dat și se poate construi sau se poate altera. Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani.

Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature. Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există.

Nu am obosit de atâta ProTV pentru că atunci când mă duc la muncă eu nu mă uit la siglă. Este curios pentru mine pentru că pot să-mi închipui doar eu. Era un lucru făcut de la început pentru un telespectator pe care nu îl cunoșteam, dar îl știam și asta a făcut să țină ani de zile. Acum este vorba doar despre puterea unui brand de telecomandă care merge dintr-o inerție. De altfel, fisurile au început să apară pe ici pe colo”, spunea, în urmă cu câteva săptămâni, Florin Călinescu.

Ultimele Articole