AcasăMoney&PeopleBoris Becker a fost condamnat la închisoare cu executare. Instanța l-a declarat...

Boris Becker a fost condamnat la închisoare cu executare. Instanța l-a declarat vinovat

Boris Becker, care locuiește din 2012 în Londra, a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare de o instanță britanică.

Acesta ar fi protejat bunuri de milioane de dolari de falimentul financiar declarat în 2017, implicit de plata datoriilor.Campion de Grand Slam de 6 ori, Becker și-a declarat falimentul după ce a luat un împrumut de peste 3, 5 milioane de  euro. Ieri, Becker (54 de ani), fost găsit vinovat pentru patru capete de acuzar, conform Legii britanice a Insolvenței, în procesul ce a avut loc la Southwark Crown Court. Judecătoarea Deborah Taylor a anunțat că Becker va executa jumătate din sentința de doi ani și jumătate de închisoare.

Bianca Drăgușanu își muta afacerile în Dubai. Și-a cumpărat un apartament de lux cu banii jos

Boris Becker a fost condamnat la închisoare cu executare. Instanța l-a declarat vinovat

Campionul a fost găsit vinovat și pentru înstrăinarea de proprietăți și ascunderea unor datorii. În urmă cu cinci ani, când Becker a intrat în faliment, datoriile sale erau estimate la circa 50 de milioane dfe lire sterline. Reputația lui este la pământ. Nu va mai putea să găsească nicio sursă de venit, niciun job. Va fi nevoit să se bazeze pe actele de caritate ale unor oameni” a declarat avocatul marelui campion de tenis.

În 2017, în urma licitației silite la care au fost puse în vânzare trofeele sale, banca  la care era dator a obținut 765.000 de euro.

Anca Țurcașiu a devenit sexy soacră la 51 de ani! Băiatul artistei s-a căsătorit FOTO

Ultimele Articole