AcasăEconomieBraşov: O parte a pasajului de la Prejmer, pe DN 10, a...

Braşov: O parte a pasajului de la Prejmer, pe DN 10, a căzut / Traficul feroviar, afectat

Potrivit , o parte din pasajul de la Prejmer, pe DN 10, a căzut în cursul zilei de joi, traficul feroviar fiind iniţial oprit.  

Reprezentanţii CFR au precizat că la faţa locului au acţionat echipele CNAIR, pasajul respectiv fiind in administrarea companiei de drumuri. 

 ”Din punct de vedere al traficului feroviar, menţionez faptul că, începând cu ora 18.55 s- a reluat circulaţia feroviară, cu tracţiune Diesel, pe relaţia Hărman – Prejmer. Trenurile care circulă dublate cu locomotivă Diesel între Hărman şi Prejmer sunt următoarele:  4513,  1646 şi 12406”, a transmis compania feroviară.  

Sursa citată a precizat că echipele feroviare de intervenţie ale SRCF Braşov vor acţiona în zona respectivă, într-o fereastră de grafic, pentru remedierea deranjamentelor la linia de contact, astfel încât să fie restabilită circulaţia în condiţii normale de trafic.  

CNAIR a instituit, încă din 16 septembrie restricţii în zonă. Compania a drumuri a anunţat că circulaţia se închide în totalitate pe pasajul de pe DN10 din zona Prejmer, lucrările fiind devansate ”din cauza problemelor structurale accentuate de lucrările de punere în siguranţă şi de traficul intens din zonă”.  

 

 

 

Ultimele Articole