Brigitte, fostă Năstase, casă de 400.000 euro în Dubai!

Brigitte Sfăt, fosta soție a lui Ilie Năstase a dat 400.000 de euro pentru o casă în Dubai, cea mai populară destinație globală din 2022.

Planul de a-și schimba domiciliul în are de ceva vreme, mai ales după ce afacerile sale s-au împotmolit în tribunale iar atât era cât și fostul său soț, Florin Pastramă, s-au aflat sub control judiciar din cauza produselor contrafăcute pe care le-au distribuit în pandemie.

A fost chiar o aventură achiziționarea apartamentului căci Brigitte a fost la un pas să piardă avansul, căci nu a fost de acord cu noul preț al locuinței, mult mai mare față de cel negociat inițial. În cele din urmă a apelat la Mircea Brânzei, soțul solistei Denisa Tănase, cel care s-a ocupat de multe tranzacții imobilare ale românilor ce au decis să investească într-o locuință în orașul milionarilor.

Brigitte, fostă Năstase, casă de 400.000 euro în Dubai

Este o casă cu 2 dormitoare. Sinceră să fiu, am vrut cu trei, dar am băgat banii în afacerile din Romania. Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de euro, eu nu am optat pentru o plată în rate, am dat 70% din suma, urmând că peste 5 luni să achit și cei 30%, când primesc cheia și e gata”, a spus Brigitte care a renegociat timp de un an recuperarea avansului plătit inițial. ”M-au păcălit. Am negociat casa cu o sumă de bani, iar după ce am plătit avansul de 5000 și ceva de euro mi-au dat o sumă cu 40.000 de euro în plus la prețul casei, iar eu n-am mai vrut, pentru că am negociat cu o sumă de bani și după mi-au zis altceva, nu mi s-a părut normal”, a povestit fosta soție a lui Ilie Năstase care se laudă și un Porsche nou, electric, de circa 150.000 de euro.

Printre vedetele care au ales să investească într-o casă în Dubai, amintim: Cătălin Botezatu, Anamaria Prodan, Denisa Tănase, Ramona Gabor, Mirel Rădoi ori Cosmin Olăroiu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed