AcasăMoney&PeopleBRomania a băgat 500.000 de euro în noul său film /VIDEO! Când...

BRomania a băgat 500.000 de euro în noul său film /VIDEO! Când intră în cinematografe ”Teambuilding” și ce vedete sunt în distribuție

BRomania, popularul vlogger, actor și regizor a investit 500.000 de euro în noul său film cu care este convins că va da lovitura. ”Teambuilding”, noua sa peliculă, va intra în cinematografe începând cu 30 septembrie a.c.

Devenit unul dintre cei mai populari români în online, scheciurile sale de pe YouTube înregistrând recorduri de vizualizări, BRomania, alias Matei Dima îți dorește cu noua sa peliculă un success mai mare decât cel înregistrat cu precedentul proiect, ”Miami Bici”, cel mai vizionat film românesc din ultimii 26 de ani (după primul weekend de la lansarea sa în cinematografe), dar și ”5 Gang: Un altfel de Crăciun”. Film  pe care- a regizat-o și care, de asemenea, a bătut recorduri de spectatori.

BRomania a băgat 500.000 de euro în noul său film. Când intră în cinematografe ”Teambuilding”

BRomania a băgat 500.000 de euro în noul său film

”Teambuilding” este o poveste amuzantă în care joacă și Matei Dima, dar și fotbalistul  Cristi Pulhac, Anca Dinicu, Ionuț Rusu, Cosmin ”Micutzu” Nedelcu.

Matei Dima (34 de ani) spune că mai tot profitul de pe urma muncii sale îl reinvestește în noi proiecte și asta îl împiedică să fie numit milionar în euro. ”Sunt milionar în followers. Am milioane de urmăritori. Nu mă ascund vizavi de banii pe care îi fac. Probabil că dacă nu i-aș fi investit în aceste două filme, “Miami Bici” și “5 Gang- Un altfel de Crăciun”, aș fi fost milionar până la vârsta asta. Eu tot ce am făcut am reinvestit și de-aia am și avut succes. Toate proiectele pe care le vezi sunt făcute din banii pe care îi pun și eu de la mine”, spune Matei Dima, alias Bromania.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.