AcasăMoney&PeopleBUG Mafia împlinesc 30 de ani și se trăiesc doar din muzică....

BUG Mafia împlinesc 30 de ani și se trăiesc doar din muzică. În afaceri au eșuat: ”Mult de muncă și puțin profit”

La anul, veteranii rap-ului românesc, BUG Mafia împlinesc 30 de ani de când sunt ”Pe coastă”, așa cum spune un succes de-al lor.

Sunt una dintre cele mai reprezentative trupe din peisajul muzical, au crescut câteva generații cu piesele lor, au lansat zeci de succese și susținut sute de show-uri. Mulți sunt de părere că Vlad, Dragoș și Alin, alias Caddy, Tataee și Uzzi au făcut averi din ”poezii de stradă” . Însă realitatea este contrazisă chiar de hip-hop-eri a căror principală afacere s-a dovedit după atâția ani tot activitatea lor muzicală. S-au lansat în ’94, când pirateria era în floare și când se cânta doar la baluri ale bobocilor, iar cu adevărat au început să câștige după 2000, odată cu apariția primelor cluburi.

Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj. Un cunoscut medic i-a făcut plângere penală

 

BUG Mafia împlinesc 30 de ani și trăiesc și azi doar din muzică. În afaceri au eșuat: ”Mult de muncă și puțin profit”

Au avut parte de multe succese muzicale însă încercările lor anteprenoriale nu au avut prea mare succes. „Am avut un brand de haine, «Barbar», dar apoi după doi ani și jumătate am decis să-l închid. N-am reușit să formăm o echipă, au apărut și nepotriviri de viziune, nu neapărat disensiuni. Am hotărât să-i punem punct și asta a fost. Nu există merchandise, să ai de unde să cumperi haine cu logo-ul Mafia sau cu noi. Era mult de muncă și puțin profit. Așa, toată lumea spune, «da, vrem, cumpărăm», dar în realitate nu mai e așa”, spune Caddy de la BUG Mafia, alias Dragoș Vlad Neagu (45 de ani), cel ce a fost responsabil de proiect.

O mai ții minte pe Magda Ciumac? Cum arată vedeta audiențelor de la OTV. Locuiește de ani buni în Italia

 

Ultimele Articole