Cadoul de 2,5 milioane de euro pe care și l-a făcut Ion Țiriac de Crăciun. Cinci ani l-a așteptat pe Moșul!

Ion Țiriac este în culmea fericirii. Cinci ani de zile a așteptat să-și vadă împlinit un proiect. Este vorba de Project One, exclusivistul model Mercedes AMG, un superautomobil la care își așteaptă rândul mulți din miliardarii lumii, și care au plătit în avans circa 2,5 milioane de euro.

Cel mai cunoscut bogat al României, Ion Țiriac (84 de ani) nu a vrut să spună cât a plătit pentru mașina de curse al cărui preparator –AMG (divizia de înaltă performanță a producătorului Mercedes-Benz)- a promis doar un lot exclusivist de 275 de exemplare.

Cadoul de 2,5 milioane de euro pe care și l-a făcut Ion Țiriac de Crăciun: ”Nu întrebaţi cât costă pentru că este obscen

”Acea maşină pe care de cinci ani de zile o aştept, acel Mercedes de curse, Project One. Nu întrebaţi cât costă pentru că este obscen, dar îl avem şi este în colecţie. Îl vom ”desface” imediat după Anul Nou”, a spus Ion Țiriac, proprietarul celei mai mari colecții de automobile din Europa. Recent, fostul mare jucător de tenis a adăugat colecției și un monopost de Formula 1 autentic, RB6 Oracle Red Bull care a fost pilotat de Sebastian Vettel apoi Mark Vebber.

Mercedes AMG Project One  are un motor ce dezvoltă nu mai puțin de 1000 cai putere și a fost testat de faimoșii Lewis Hamilton și George Russel (echipa de Formula 1 Mercedes) și poate atinge 350km/h.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed