Căile ferate franceze au închiriat 4,4 hectare lângă autostrada Bucureşti-Piteşti

“ProLogis a anunţat astăzi semnarea unui nou contract de închiriere pentru 20.790 de metri pătraţi în Clădirea 4 din ProLogis Park Bucureşti A1 către Geodis Calberson, furnizor de servicii de logistică şi transport internaţional pentru terţi, parte a SNCF (Căile Ferate Franceze)” se arată într-un comunicat al ProLogis.

 

De asemenea, Geodis a extins contractul de închiriere pentru 3.490 metri pătraţi în Clădirea 2 din cadrul aceluiaşi parc. În urma acestor două tranzacţii, ProLogis Park Bucureşti A1 este în acest moment complet închiriat.

 

Geodis deţine peste 44.000 metri pătraţi de spaţiu închiriat în ProLogis Park Bucureşti A1, parc logistic situat de-a lungul autostrăzii Bucureşti-Piteşti, principala conexiune est-vest a României, la aproximativ 23 de kilometri vest de Bucureşti. Pe teritoriul Europei, SNCF are peste 421.000 metri pătraţi de spaţiu închiriat în 20 de centre de distribuţie ale ProLogis.

 

„Geodis este un client al ProLogis la nivel global, iar acest lucru a contribuit la stabilirea unui parteneriat puternic şi pe termen lung.”, a declarat Pierre Kosc, general manager for Geodis Calberson Romania. „Astfel, prelungirea contractului de închiriere cu ProLogis în România poate constitui numai o dovadă a satisfacţiei faţă de facilităţile de depozitare extraordinare pe care compania le oferă” a mai spus directorul francez.

 

 

Parcul de lângă autostrada A1 cuprinde patru clădiri totalizând 108.000 de metri pătraţi de spaţiu industrial de clasă A, certificat conform standardelor EPC. În afară de Geodis, printre clienţii parcului se numără Augsburg International Impex, cargo-partner, Centrum Logistics, Gefco, Kuehne+Nagel şi Omega Transport & Logistics.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri