Călin Goia, solistul economist care a sărit de pe scenă în lumea afacerilor: ”Este important să ajungi să câștigi făcând ce-ți place”

Călin Goia a sărit de pe scenă, direct în afaceri. De 25 de ani în fruntea popularului grup Voltaj, economiile sale au ajuns în imobiliare, acțiuni la Bursă, firma de închiriat echipamente tehnice de concert a trupei și propria școală de muzică. Solistul spune că s-a descurcat în orice investiție făcută.

Mai puțin știut este că trupa Voltaj a investit sute de mii de euro în instalații de scenotehnică și sonorizare, o afacere ce a plecat din dorința de a ridica nivelul calitativ al spectacolelor concertistice de la noi.

Goia (48 de ani), care este și acționar la o populară ceainărie din centrul Capitalei, spune că, chiar dacă se trage dintr-o familie cu multe posibilități din punct de vedere financiar, a dorit să-și croiască propriul drum, independent de banii părinților.

”Am ajuns la București în studenție, m-am transferat la Finanțe Bănci, facultate pe care am început-o la Cluj. Am muncit de mic, m-am călit, apoi m-am descurcat ca anteprenor în orice am făcut.”, spune Călin pentru Money.ro.

Călin Goia, solistul economist care a sărit de pe scenă în lumea afacerilor: ”Important e să faci ceea ce faci cu pasiune și, atunci, nu vei simți niciodată că muncești

”Este foarte important să ajungi să câștigi făcând ce-ți place. Fie că faci arhitectură, fie că faci construcții, muzică, sport. Important e să faci ceea ce faci cu pasiune și, atunci, nu vei simți niciodată că muncești sau, cel puțin, pentru mine așa a fost”, adaugă solistul care a a construit și una dintre cele mai cunoscute școli private de muzică de la noi, Voltaj Academy.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed