Când au loc în 2022 zilele Bucureștiului 

0

Când au loc în 2022 zilele Bucureștiului. În general, zilele Bucureștiului au loc în perioada 20-24 septembrie, însă anul trecut spre exemplu au avut loc în perioada 19-22 septembrie.

Până acum, Primăria Capitalei nu a transmis nicio informație în acest sens, însă cel mai probabil spre finalul verii vom afla data exactă.

Când au loc în 2022 zilele Bucureștiului

De asemenea, mai contează și modul în care pandemia de COVID va evolua. Dacă lucrurile vor rămâne la stadiul de acum, cu siguranță Zilele Bucureștiului vor avea loc ca în urmă cu ani de zile.

În general, evenimentul este desfășurat în Centrul istoric al Bucureștiului și conține diverse spectacole culturale de teatru, dans, muzică, lansări de carte și alte activități.

Când au loc în 2022 zilele Bucureștiului

De asemena, de la an la an, evenimentele s-au desfășurat inclusiv în Piața Constituției, Piața Universității, dar și în parcul Cișmigiu.

Românii au putut merge la târguri, s-au putut bucura de muzică, deci este posibil ca și în acest an aceste lucruri să fie posibile. Rămâne de văzut ce decizie va lua primarul Capitalei în acest sens și când va face anunțul cel mare.