Când este ziua Bucureștiului în 2021 și ce evenimente vor avea cu această ocazie

0
25

În fiecare an, bucureștenii dar și alți români aflați în trecere sărbătoresc ziua Bucureștiului. Aniversarea se întinde pe o durată de trei zile, iar evenimentele sunt unele complexe.

Zilele Bucureștiului se sărbătoresc la mijlocul lunii septembrie, în general perioada 19-21 septembrie. Anual, bucureștenii sunt surprinși cu fel de fel de concerte, reprezentanții, show-uri de lumini, târguri și nu numai.

Când este ziua Bucureștiului în 2021 și ce evenimente vor avea cu această ocazie

Până în prezent nu se știe încă ce evenimente vor fi organizate cu această ocazie, în contextul în care pandemia de coronavirus rămâne incertă.

Cel mai probabil, la fel ca în fiecare an, Primăria Capitalei va anunța cu cel puțin o lună înainte când vor fi organizate zilele Bucureștiului, dar și ce vor putea face toți cei din Capitala timp de trei zile.

De la an la an, evenimentele s-au desfășurat în Piața Constituției, Piața Universității, parcul Cișmigiu și Centrul Istoric.

Românii au putut merge la târguri, s-au putut bucura de muzică, deci este posibil ca și în acest an aceste lucruri să fie posibile. Rămâne de văzut ce decizie va lua primarul Capitalei în acest sens și când va face anunțul cel mare.