Când începe următorul sezon, al 18-lea, din serialul Anatomia lui Grey

Vești bune pentru fanii serialului Anatomia lui Grey. Cel mai apreciat serial din lumea cu peste 8,3 milioane de telespectatori continuă, cu cel de-al 18-lea sezon.

Sezonul 18 al dramei medicale va fi produs tot de ABC, iar pentru noul sezon, producătorii au pregătit mai multe schimbări. Mai exact,  vor lipsi din distribuţie Jesse Williams, Giacomo Gianniotti şi Greg Germann .

De menționat este faptul că Jesse Williams era o figură importantă a serialului, făcând parte din distribuţie încă din sezonul al şaptelea.

Când începe următorul sezon, al 18-lea, din serialul Anatomia lui Grey

Pe de altă parte, actorii care interpretează rolurile lui Dr. Meredith Grey, Dr. Miranda Bailey şi Dr. Richard Webber vor continua şi din sezonul 18. Ellen Pompeo, Chandra Wilson şi James Pickens, Jr. sunt singurii actori care au rămasîn distribuţie încă de la primul episod, aceşti semnând prelungirea contractelor pe încă un an.

Deși sezonul 17 a fost amânat din cauza pandemiei de Covid-19, se pare că următorul sezon nu va avea de suferit din caza virusului.

Mai exact, filmările decurg conform programului, iar dacă nu vor interveni probleme majore, se pare că noul sezon va fi lansat undeva în această toamnă. Totodată, presa internațională mai scrie că în cel mai nefericit caz, sezonul 18 va avea premiera în primăvara anului viitor.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed