Când se termină ”Las Fierbinți”! O spune chiar Bobonete: ”Cred că undeva prin…”

0

Sunt 12 ani de când Las Fierbinți amuză întreaga țară cu aventurile rurale ale protagoniștilor și aduce audieențe Pro Tv-ului cu fiecare difuzare. Iată că cel mai urmărit serial de comendie din România, după mai bine 450 de episoade, s-ar apropia de final.

La anul, în 2025 vor fi ultimele episoade din saga sătească în care se desfășoară Celentano, Firicel, Giani, Bobita, Dorel, Robi, primarul Vasile, Dalida, Gianina, Nicu Rata, Branzoi ori Ardiles. Personaje care sunt de la începtul serialului în distribuție, multe devenind populare datorită producției de televiziune. ”Nici de acum înainte nu am habar ce se va întampla, ca mai urmează înca 10 ani sau mai puțini nici nu mai conteaza, bucuria ca am făcut împreună atata drum e imensă”, promitea la aniversarea de zece ani Adrian Vancică (46 de ani), cel care este mai nou și principal scenarist al serialului. Ultimele peste 150 de episoade au fost scrise de el.

Când se termină ”Las Fierbinți”! ”Cât mai ține Las Fierbinți? Eu cred că mai ține. Cred că undeva prin 2025 se termină”, a spus Mihai Bobonete în propriul podcast, în care  a avut-o drept invitată pe Anca Dumitra, colega sa din distribuția ”las Fierbinți”. ” Știu că mi-aș dori… Ce știu cu siguranță când va fi finalul, nu o să fie ușor pentru nimeni. Adică dacă eu sunt plângăcioasa grupului, eu bag mâna în foc că atunci cu toții o să plângeți și eu o să râd de voi. Nu o să fie ușor pentru că e în viața noastră de atâția ani”, a completat simpatica ”Geanina”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.