Care dintre fiii lui Dan Bittman se pregătește să preia afacerile tatălui său! Nimeni nu se aștepta la el

Dan Bittman nu mai formează un cuplu cu Liliana Ștefan însă este foarte apropiat de copiii lor. Solistul trupei Holograf și compozitoarea au împreună trei băieți.

Dintre aceștia doi au arătat că vor să urmeze o carieră în muzică, avându-l exemplu pe veteranul solist pop-rock de la Holograf. În schimb, cel de-al treilea a fost apropiat mai degrabă de fotbal, fiind jucător de mare perspectivă, după cum l-au evaluat antrenorii la cluburile la care a activat.

Fiul cel mai mare al artistului, Alex Bittman (24 de ani) și-a făcut pionieratul în diverse proiecte trap music, iar actualmente lucrează la un studio de înregistrări. Și meziul cântărețului, Mark Bittman (16 ani) pare să-și dorească o carieră în muzică, fiind de mic atras de chitară și este școlit încă de artiști consacrați.

Însă tocmai la cine nu se așteptau Dan Bittman și Liliana Ștefan, Patrick Noah (FOTO dreapta) a dat fotbalul pe școala de business. În vârstă de 20 ani, fiul lor mijlociu s-a înscris la o școală de profil din Olanda, unde studiază afacerile. Sprijin de viitor pentru tatăl său.

Patrick Noah (FOTO JOS: primul din stânga), fiul lui Dan Bittman se pregătește să preia afacerile tatălui său! 

Deși spune că nu s-a prea priceput în domeniul afacerilor, solistul care a trecut prin mai multe business-uri (a avut un bar popular în București, apoi s-a apucat de construit case, și a avut un domeniu piscicol), a dezvoltat unul dintre cel mai mari parcuri de sporturi nautice. Un complex cu instalații de wakeboarding, cu mici ambarcațiuni, căsuțe de agrement dotate cu restaurant, terenuri de tenis și fotbal în nocturnă. Ajutor de specialitate a avut de la Alex, băiatul său cel mare, care este și profesor de wakeboarding.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri