Care e ordinea preparatelor pe grătar. Ce se pune prima oară la fript

0

Care e ordinea preparatelor pe grătar. Ce se pune prima oară la fript. Se apropie 1 mai, iar vremea de afară a devenit și ea mai caldă.

Cei care stau la curte, sau cei care vor să petreacă timp afară pot opta pentru un grătar în natură. Totuși, deși la prima vedere poate părea simplu să gătești preparate pe grătar, adevărul e că uneori s-ar putea să le arzi.

Cum să cureți grătarul corect și care e ordinea preparatelor? Există și produse de curățare în comerț, însă marea majoritate sunt toxice. De cealaltă parte, periile de sârmă au riscul că se pot rupe și bucăți mici de metal pot ajunge în carnea ce urmează să fie pregătită.

Cea mai ieftină și bună soluție rămâne o jumătate de ceapă proaspăt tăiată. Aciditatea și fluidele pe care le conține o ceapă pot face ca grătarul tău să arate aproape nou în câteva minute.

Care e ordinea preparatelor pe grătar. Ce se pune prima oară la fript

De asemenea, ceapa are și proprietăți antiseptice și luptă împotriva bacteriilor, inclusiv E. Coli şi Salmonella.

Odată curățat grătarul, putem pune deja carnea. Care e ordinea preparatelor pe grătar și ce se pune prima oară la fript?

Este foarte important să știm că prima oară se pune pe grătar carnea de porc/vită îndiferent dacă vorbim despre ceafă, mușchiuleț sau coaste.

Aceste tipuri de carne sunt mai grase si mai dense decât celalalte tipuri de carne, cu fibre mai proeminente, necesitand un jar proeminent pentru gatirea perfectă!

Urmează carnea de pui care necesită un timp de coacere mai mic și de abia la final se pun micii. Pentru cei care vor pește la grătar, acesta trebuie de asemenea să fie ultimul preparat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.