Care este numele real al lui Tzancă Uraganul. Ce scrie în buletinul manelistului

0

Care este numele real al lui Tzancă Uraganul. Ce scrie în buletinul manelistului. Pe Tzanca Uraganul îl știm cu toții cu siguranță, însă câtă lume știe numele real al manelistului? Pe buletin scrie cu totul altceva.

Andrei Velcu este numele real al lui Tzancă Uraganu, însă puțini îl strigă ”Andrei”. La un moment dat, artistul a explicat și de unde vine porecla sa, Tzancă Uraganu.

Care este numele real al lui Tzancă Uraganul. Ce scrie în buletinul manelistului

Manelistul susține că numele de Tzancă i-a fost dat de către mama sa, încă de pe vremea când era doar un copil. Apelativul „Uraganu” vine de la Nicolae Guță. În timpul unui concert, manelistul l-a numit pe Andrei Velcu „Uraganul muzicii” și așa i-a rămas numele.

La capitolul studii, Tzancă Uraganu se poate lăuda doar cu 10 clase. Îi plăcea mai mult fotbalul decât școala, drept urmare, se împărțea între viața personală, școală, dar și antrenamente, însă în final pasiunea pentru muzică a fost pe primul loc.

Care este numele real al lui Tzancă Uraganul. Ce scrie în buletinul manelistului

„Mergeam la școală, îmi plăcea să merg la școală, la antrenamente. Am făcut și eu vreo 10 clase și eram cu fotbalul și cu școala, și cu gagicile, dar mai puțin așa, nu chiar ca acum. Asta făceam, antrenament, la școală și întâlniri. Mi-a plăcut muzica de mic copil, dar mi-a plăcut şi fotbalul, şi nu ştiam pe care dintre ele să aleg. Prima dată am jucat fotbal, după am început să cânt, şi când am văzut că merge mai bine pe partea de muzică, am renunţat la fotbal.”, a declarat Tzancă Uraganu, în podcast-ul lui Damian Drăghici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.